Estrella Inedit

To διαμάντι του Ferran Adria.

H Inedit (σημαίνει “κάτι που δεν έχει γίνει ξανά στο παρελθόν”) αποτελεί το διαμάντι του διάσημου Ισπανού σεφ Ferran Adria, ο οποίος σε συνεργασία με την ομάδα του φημισμένου εστιατορίου El Bulli και τους brewmasters της ζυθοποιίας Damm, δημιούργησαν την πρώτη μπύρα ειδικά σχεδιασμένη για να συνοδεύει φαγητό.

Ferran Adria and the team of El Bulli

Ferran Adria and the team of El Bulli

Παράγεται από ένα μοναδικό μείγμα βύνης κριθαριού και σιταριού, λυκίσκου, κόλιανδρου, φλοιού πορτοκαλιού, γλυκόριζας, μαγιάς και νερού. Μάλιστα, μετά την εμφιάλωση γίνεται και επαναζύμωση στη φιάλη.Estrella Damm Inedit

Η Ιnedit σερβίρεται ιδανικά σε ποτήρι λευκού κρασιού και διατηρείται σε σαμπανιέρα μετά το άνοιγμα. Οι δημιουργοί της προτείνουν το ποτήρι να γεμίζεται ως τη μέση, ώστε να είναι εφικτή η σωστή εκτίμηση της γεύσης και των αρωμάτων της μπύρας.

The Dining Beer

The Dining Beer

By OK Athens

You must be logged in to post a comment Login