Σουφλέ σοκολάτας με φράουλες και Mort Subite kriek

Απο την Ιωάννα Ανδριοπούλου

Υλικά

250γρ. κουβερτούρα

120γρ. μαργαρίνη

3 κρόκοι αυγών

1 κουταλιά της σούπας άσπρη ζάχαρη

1 γρ. βανίλια

40ml Mort Subite kriek

1 φλιτζάνι αλεύρι ζαχαροπλαστικής

50γρ. φρέσκιες φράουλες

Προετοιμασίa

Λιώνουμε στο Bain Marie το βούτυρο και την κουβερτούρα.

Χτυπάμε καλά τα αυγά, την ζάχαρη, την βανίλια και την μπύρα και τα προσθέτουμε σταδιακά στο μίγμα μας. Ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις το μίγμα με το αλεύρι

Γεμίζουμε σε ατομικές φόρμες και ψήνουμε στον φούρνο για 8 λεπτά στους 180 ο C.

Γαρνίρουμε με φρέσκιες φράουλες και ρινίσματα σοκολάτας

You must be logged in to post a comment Login