Απολαύστε 4 εύκολα πιάτα με Samuel Adams

Bruschetta

Μια bruschetta με τυρί και ντομάτα μπορεί συχνά να αποδειχθεί δύσκολη στην επιλογή μιας μπύρας που θα αναδείξει των συνδυασμό των γεύσεων της. Η Samuel Adams με την ισορροπημένη της γεύση ταιριάζει αρμονικά μια και η βύνη ‘συνεργάζεται’ ομαλά με το ψωμί ενώ η επίγευση του λυκίσκου απορροφά την έντονη γεύση του τυριού και την οξύτητα της ντομάτας.

Calamari

Η ελαφριά και διακριτική γεύση που έχει το καλαμάρι συνδυάζεται υπέροχα με την Samuel Adams. Μάλιστα, αν το καλαμάρι είναι αρκετά αλμυρό και τραγανό και η σάλτσα του πικάντικη, η ντελικάτη πικράδα στην επίγευση της Sam θα δώσει στο πιάτο την κατάλληλη γευστική ισορροπία.

Samuel Adams

Nachos

Με τα nachos σίγουρα παίζει ρόλο και το πόσο καυτερή θα είναι η σάλτσα που θα τα συνοδεύει. Αν επιλέξετε μια κλασσική συνταγή με τυρί, sour cream και guacamole, μια μπύρα σαν την Samuel Adams με τον συνδυασμό της γλυκιά βύνης και της πικράδας του λυκίσκου θα περιορίσει τις καυτερές νότες της σάλτσας χωρίς όμως να επισκιάζει την πλούσια γεύση της.

Bolognese

Η βυνώδης βάση της Sam λειτουργεί ιδανικά μαζί με την συγκεκριμένη σάλτσα είτε χρησιμοποιείτε βοδινό είτε λουκάνικο για την παρασκευή της. Η πικάντικη γεύση του λυκίσκου θα συμπληρώσει την οξύτητα της ντομάτας και θα ελαφρύνει την ένταση του τυριού και των ζυμαρικών που συνοδεύουν συνήθως την bolognese.

You must be logged in to post a comment Login